Tipping – før og nå

Med tiden så er det ganske mye som endrer seg, og det har det allerede gjort når man ser nærmere på tipping og oddsspill. For kun noen få år tilbake var det slik at hvis man ønsket å drive med tipping, så var det kun ett sted det kunne gjøres, og det var gjennom statlig spill. Et godt eksempel på det er Lotto og Vikinglotto. Dette har med tiden endret seg, og tipping er nå tilgjengelig flere andre steder.

9131748--

Tipping på nett

Det er jo selvfølgelig slik at Lotto og Vikinglotto fortsatt spilles av mange hver eneste uke. Det er et tippespill som foregår med tall. I tillegg til denne typen tipping kan man nå finne flere ulike tippespill på nett. Unibet tipping er blant annet et godt sted å begynne hvis man aldri har gjort dette tidligere. Tipping på nett foregår på lignende måte som annen slags tipping. Hos Unibet er tippingen gjerne knyttet opp mot ulike sportsbegivenheter. Sport er jo noe som er populært over hele verden, og det å tippe på hvordan de ulike kampene kommer til å ende kan være ganske spennende. Det er selvfølgelig også en risiko i det, iallefall hvis man velger å satse mye penger.

Ulike sportsbegivenheter

Det er ikke bare fotballkamper som blir tippet på hos Unibet. De dekker opp noen av de største sportsbegivenhetene over hele verden, og de gjør det mulig for spillerne å tippe på disse ulikene kampene. Det er blant annet mulig å tippe på tennis, basketball og travløp i tillegg til fotball. Det er heller ikke bare de største kampene som dekkes av Unibet, men også noen av de litt mindre kampene. Det finnes en oversikt over kampene inne på Unibet sin egen nettside. De har også livestream via deres nettside, og den er tilgjengelig for alle spillerne som er registrert hos Unibet og som har penger inne på sin konto. Det er med andre ord gode tippemuligheter når man velger å spille hos Unibet, og det er mange spennende kamper og muligheter hvis man vil ha litt ekstra spenning i hverdagen.